3 Ook ik ben genomineerd voor de Liebster Award!

zaterdag 22 augustus 2015

Liebster Award

Toen ik ergens op een late avond in mijn bed het slapen uitstelde door nog even mijn mail te checken, vond ik het onverwachtse leuke mailtje van Arjanne dat ik genomineerd was voor de Liebster Award. Hoe leuk is dat?! Ik was dus excited, en ondanks dat ik net mijn laptop had uitgedaan met het voornemen nu écht te gaan slapen, drukte ik toch op de aan/uit knop om in te loggen en de betreffende blogpost te lezen.

Goed, volgensmij ben ik geacht om de regels nog een keertje door te nemen, aangezien de mensen die ik nomineer ze natuurlijk ergens moeten kunnen vinden. Je kan ze eigenlijk ook heel gemakkelijk via Google vinden, dus om nog een beetje origineel te blijven heb ik er zelf een regeltje bij bedacht:

1. Laat in je blogpost weten door wie jijzelf genomineerd bent.
2. Geef antwoord op de 11 vragen die de blogger waardoor jij genomineerd bent heeft gesteld.
3. Kies zelf 5 bloggers die je nomineert met als voorwaarde dat zij minder dan 200 followers hebben.
4. Bedenk ook zelf 11 vragen die zij moeten beantwoorden.
5. Zorg ervoor dat de door jou genomineerde bloggers weten dat ze genomineerd zijn door ze even een berichtje te sturen.
6. Geef een lief complimentje aan degene die je als eerste tegen komt of teken een bloemetje in je agenda.

Ik ga nu dus, geheel volgens de regels, de vragen beantwoorden die Arjanne aan mij heeft gesteld!

Liebster Award

1) Hoe zou je jezelf voorstellen in de sidebar van een blog?
Eigenlijk gewoon hoe ik mezelf in mijn eigen sidebar voorstel. Ja, hij is misschien een beetje cliché, maar ik hou hem gewoon lekker zo want ik vind hem prima!

2) Welke plek moet iedereen gewoon een keer bezocht hebben volgens jou?
Pfoe, even goed nadenken... Ik ben laatst naar de Harry Potter studio's geweest, en dat was wel echt SUPER AWESOME, dus dat zou iets kunnen zijn. Verder vind ik de zee ook een hele fijne plek om te zijn, zen te worden of heerlijk te zwemmen. Daarvoor is elke oceaan zeer geschikt! Oh, en Namibië of Zuid-Afrika zijn ook echt twee prachtige plekken. Zo'n andere cultuur, landschap, eten en manier van leven, het is gewoon heel bijzonder om heel iets anders te bezoeken. En ik plak de Bagles & Beans er ook maar bij, want ik hou echt van hun cafeetjes!

3) In welke factie (Divergent) en in welke afdeling (Harry Potter) zou je terecht komen?
Ik denk dat ik bij Divergent in Abnegation (zelfverloochening) zou komen. Redelijk saai, maar ik ben geen alles durver, altijd alles recht in het gezicht zegger of een super slimme troela met honderd boeken om mij heen. Amity (vriendschap) vind ik best wel dicht bij Abnegation liggen, maar ik denk dat ik toch het beste bij Abnegation pas. Bij Harry Potter denk ik dat de Sorting Hat me bij Hufflepuff zou indelen. Zoals ik al zei; ik ben niet echt heel dapper en voor zover ik weet ook niet een slechterik. Hufflepuff dus.

4) Wat staat er op je whislist?
Óf er hoort nog een H tussen, óf het is een heel nieuw lijstjes concept, want whislist staat nog niet in mijn persoonlijke vocabulaire. Laten we er maar van het eerste geval uitgaan, namelijk dat er wishlist wordt bedoelt. Over iets minder dan een maand ben ik jarig, dus ik ben inderdaad al een beetje aan het nadenken over de dingetjes die nog wel zou willen hebben. Tot nu toe staan er 2 dingen op: dat mijn SD kaart lezer en mijn toetsenbord van mijn laptop wordt gefixt, en een statief alleen ik ben even de naam vergeten. Ik geloof de Hama ster 61, maar ik zal het nog ff nachecken. Een Tony Chocolonely reep is ook heel erg welkom, net zoals leuke kaartjes voor op m'n plaatjes muur. Zie, nu heb ik toch al 4 dingen die ik op m'n verlanglijstje kan zetten!

5) Wat vind je het leukst aan bloggen?
Ik vind het super fijn om lekker weg te kletsen en mooie foto's te maken, maar het aller áller leukste is toch wel het lezen van reacties. Dan weet je dat wat je doet gewardeerd wordt, en dat wel degelijk iemand het leest. Jup, dat is zonder twijfelen het leukste van bloggen.

6) Wat is je favoriete quote of levensmotto?
Eigenlijk heb ik niet echt een favoriete quote of levensmotto, want degene die ik vaak tegenkom op Tumblr of ergens anders op het internet, bestempel ik meestal als een beetje klef en niet echt origineel. Ik heb wel een soort van quote in mijn kamer hangen die luidt: 'Don't forget to be awesome today!' en dat vind ik wel een leuke zin om de dag mee te beginnen.

7) Waar ben je aan verslaafd?
Ik vraag het me af, want ben ik wel ergens aan verslaafd? Goed, misschien een beetje een internetfreak, maar het is niet zo dat ik een dag niet zonder telefoon overleef. Op vakantie vind ik het juist heel fijn om m'n telefoon 2 weken niet eens aan te hoeven zetten. Voedselverslaafd komt wellicht dichter in de buurt; lekker en het liefst gezond, dan ben ik helemaal blij.

8) Wie inspireert je?
Ik heb niet echt een persoon die me heel erg inspireert of echt mijn voorbeeld is. Ik had vroeger wel een meisje in groep 8 naar wie ik echt opkeek want ik wilde 'later net zo worden als zij'. Inmiddels heb ik haar echt heel lang niet meer gezien, en ben ik niet meer zo fan van haar zoals ik dat acht jaar geleden was. Maar goed, geinspireerd raken hoeft niet per se door één persoon te komen, alhoewel er in de vraag wel duidelijk wie staat. Ik weet niet, het zijn vooral sites en blogs die mij inspireren, en ook wanneer de zon lekker schijnt op een mooie dag ploppen er vaak leuke ideetjes in mijn hoofd. Tijdens het tandenpoetsen trouwens ook, net voor ik wil slapen.

9) Wat wil je later gaan doen?
Lijkt een vrij simpele en duidelijke vraag, maar eigenlijk vind ik hem best een beetje eng. Ik zit nu in mijn examenjaar, en moet zo langzamerhand wel gaan denken over de big business. Een tussenjaar nemen zie ik niet echt zitten, want ik heb er juist wel zin in om naar de universiteit te gaan. Maar welke studie? Ik weet het nog niet. Wat ik later precies wil gaan doen is daar aan gerelateerd; ik heb dus nog niet mijn ideale droombaan gevonden. Ik denk dat ik een beetje de biologische kant op ga, hersenen vind ik bijvoorbeeld wel interessant. Maar dan moet je niet raar opkijken als ik over 15 jaar opeens professioneel kinderfietsverfster ben.

10) Waar wordt jij gelukkig van?
Zo veel! Ik word blij van een mooie dag, met los haar uit het raam van een rijdende auto hangen, zonder tegenwind snel op een zwoele avond kunnen terug fietsen naar huis, thee, gezellig doen met vriendinnen, fluffy sokken, zachte dekentjes, lekker fruit en de zee. En leuke comments lezen.

11) In wiens schoenen zou jij wel eens voor een dag willen staan?
Ik zou eigenlijk best wel eens willen weten wat mijn ouders nou precíés voor werk doen. Wat doen ze nou echt op een voor mij saaie schooldag? Waar hebben ze het met collega's over en maken ze soms ook nutteloze uren? Niet echt het leukste antwoord hè, in wiens schoenen zou je willen staan en dan je ouders kiezen. Laat ik het nog even fancy maken en een echt interessant iemand kiezen. Ik zou wel in de schoenen willen staan van een actrice met de hoofdrol in een film die bekend gaat worden. Als er dus nóg een boek van John Green wordt verfilmd: Here I am!

Liebster Award

Okay, en dan volgen nu de vragen waarvan ik graag de antwoorden zou willen lezen.

1) Hoe ziet je pyjama eruit?
2) Wat gebeurde er in de laatste droom die je je kan herinneren?
3) Als je zoals in Harry Potter een Animagus (dat je kunt veranderen in 1 dier op welk moment dan ook, en ook weer terug kunt veranderen) bent, in welk dier zou je willen kunnen veranderen? 
4) Voor welke film zou je terug naar de tijd willen waarin je hem nog niet hebt gezien zodat je het plot nog niet weet? (Welke film dus AMAZING is.) 
5) Als je in een vingerknip een pro zou worden in iets naar keuze, wat zou dat zijn?
6) Wat zou je wel eens in een andere kleur willen zien, en in welke kleur? 
7) Welke drie dingen gebeurde er vandaag waar je een glimlach van op je gezicht kreeg? 
8) Met wie zou je wel je kamer / huis willen switchen?
9) Wat staat er op het eerste kassabonnetje die je vindt?
10) Met welke tandpasta poets jij het liefst je tanden?
11) Hoe ziet de perfecte zondag er voor jou uit?

Nu heb ik een confession te maken, ik lees namelijk niet super mega veel blogs. Het komt er dus op neer dat ik geen 5 blogs weet onder de 200 followers aan wie ik deze Liebster Award kan doorgeven, dus ik heb de laatste tijd een beetje de sites achter de mensen die comments achterlaten bekeken, en hier een paar van uitgekozen. Nog steeds zijn het er geen vijf, maar ik hoop dat het okay is. Deze blogs zijn door mij genomineerd voor de Liebster Award:

Klaske en Rieneke - The Cousins
Nienke -Nienkes Lifestyle
Rozemarijn - Styled-way
Lenette - Lenette Hermsen

Dat was hem! Hopelijk heb ik de vragen goed genoeg beantwoord, en krijg ik ook leuke antwoorden terug. En ondanks dat achter deze zin nog een uitroepteken komt, wens ik je toch een hele fijne dag toe!

Liefs,
Dilys

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je ons hebt genomineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je 'm hebt overgenomen! Ik bedoelde dus inderdaad een wishlist, oei wat is mn spelling slecht (of ik had op het moment dat ik dat typte een soort stuiptrekken, maaaaar ik denk het niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leukste aan bloggen? Reacties lezen? Nou bij deze, weer een reactie hahah. Heel leuk ingevuld trouwens! *Cliche om te zeggen, I know ^^*

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!

zaterdag 22 augustus 2015

3 Ook ik ben genomineerd voor de Liebster Award!

Liebster Award

Toen ik ergens op een late avond in mijn bed het slapen uitstelde door nog even mijn mail te checken, vond ik het onverwachtse leuke mailtje van Arjanne dat ik genomineerd was voor de Liebster Award. Hoe leuk is dat?! Ik was dus excited, en ondanks dat ik net mijn laptop had uitgedaan met het voornemen nu écht te gaan slapen, drukte ik toch op de aan/uit knop om in te loggen en de betreffende blogpost te lezen.

Goed, volgensmij ben ik geacht om de regels nog een keertje door te nemen, aangezien de mensen die ik nomineer ze natuurlijk ergens moeten kunnen vinden. Je kan ze eigenlijk ook heel gemakkelijk via Google vinden, dus om nog een beetje origineel te blijven heb ik er zelf een regeltje bij bedacht:

1. Laat in je blogpost weten door wie jijzelf genomineerd bent.
2. Geef antwoord op de 11 vragen die de blogger waardoor jij genomineerd bent heeft gesteld.
3. Kies zelf 5 bloggers die je nomineert met als voorwaarde dat zij minder dan 200 followers hebben.
4. Bedenk ook zelf 11 vragen die zij moeten beantwoorden.
5. Zorg ervoor dat de door jou genomineerde bloggers weten dat ze genomineerd zijn door ze even een berichtje te sturen.
6. Geef een lief complimentje aan degene die je als eerste tegen komt of teken een bloemetje in je agenda.

Ik ga nu dus, geheel volgens de regels, de vragen beantwoorden die Arjanne aan mij heeft gesteld!

Liebster Award

1) Hoe zou je jezelf voorstellen in de sidebar van een blog?
Eigenlijk gewoon hoe ik mezelf in mijn eigen sidebar voorstel. Ja, hij is misschien een beetje cliché, maar ik hou hem gewoon lekker zo want ik vind hem prima!

2) Welke plek moet iedereen gewoon een keer bezocht hebben volgens jou?
Pfoe, even goed nadenken... Ik ben laatst naar de Harry Potter studio's geweest, en dat was wel echt SUPER AWESOME, dus dat zou iets kunnen zijn. Verder vind ik de zee ook een hele fijne plek om te zijn, zen te worden of heerlijk te zwemmen. Daarvoor is elke oceaan zeer geschikt! Oh, en Namibië of Zuid-Afrika zijn ook echt twee prachtige plekken. Zo'n andere cultuur, landschap, eten en manier van leven, het is gewoon heel bijzonder om heel iets anders te bezoeken. En ik plak de Bagles & Beans er ook maar bij, want ik hou echt van hun cafeetjes!

3) In welke factie (Divergent) en in welke afdeling (Harry Potter) zou je terecht komen?
Ik denk dat ik bij Divergent in Abnegation (zelfverloochening) zou komen. Redelijk saai, maar ik ben geen alles durver, altijd alles recht in het gezicht zegger of een super slimme troela met honderd boeken om mij heen. Amity (vriendschap) vind ik best wel dicht bij Abnegation liggen, maar ik denk dat ik toch het beste bij Abnegation pas. Bij Harry Potter denk ik dat de Sorting Hat me bij Hufflepuff zou indelen. Zoals ik al zei; ik ben niet echt heel dapper en voor zover ik weet ook niet een slechterik. Hufflepuff dus.

4) Wat staat er op je whislist?
Óf er hoort nog een H tussen, óf het is een heel nieuw lijstjes concept, want whislist staat nog niet in mijn persoonlijke vocabulaire. Laten we er maar van het eerste geval uitgaan, namelijk dat er wishlist wordt bedoelt. Over iets minder dan een maand ben ik jarig, dus ik ben inderdaad al een beetje aan het nadenken over de dingetjes die nog wel zou willen hebben. Tot nu toe staan er 2 dingen op: dat mijn SD kaart lezer en mijn toetsenbord van mijn laptop wordt gefixt, en een statief alleen ik ben even de naam vergeten. Ik geloof de Hama ster 61, maar ik zal het nog ff nachecken. Een Tony Chocolonely reep is ook heel erg welkom, net zoals leuke kaartjes voor op m'n plaatjes muur. Zie, nu heb ik toch al 4 dingen die ik op m'n verlanglijstje kan zetten!

5) Wat vind je het leukst aan bloggen?
Ik vind het super fijn om lekker weg te kletsen en mooie foto's te maken, maar het aller áller leukste is toch wel het lezen van reacties. Dan weet je dat wat je doet gewardeerd wordt, en dat wel degelijk iemand het leest. Jup, dat is zonder twijfelen het leukste van bloggen.

6) Wat is je favoriete quote of levensmotto?
Eigenlijk heb ik niet echt een favoriete quote of levensmotto, want degene die ik vaak tegenkom op Tumblr of ergens anders op het internet, bestempel ik meestal als een beetje klef en niet echt origineel. Ik heb wel een soort van quote in mijn kamer hangen die luidt: 'Don't forget to be awesome today!' en dat vind ik wel een leuke zin om de dag mee te beginnen.

7) Waar ben je aan verslaafd?
Ik vraag het me af, want ben ik wel ergens aan verslaafd? Goed, misschien een beetje een internetfreak, maar het is niet zo dat ik een dag niet zonder telefoon overleef. Op vakantie vind ik het juist heel fijn om m'n telefoon 2 weken niet eens aan te hoeven zetten. Voedselverslaafd komt wellicht dichter in de buurt; lekker en het liefst gezond, dan ben ik helemaal blij.

8) Wie inspireert je?
Ik heb niet echt een persoon die me heel erg inspireert of echt mijn voorbeeld is. Ik had vroeger wel een meisje in groep 8 naar wie ik echt opkeek want ik wilde 'later net zo worden als zij'. Inmiddels heb ik haar echt heel lang niet meer gezien, en ben ik niet meer zo fan van haar zoals ik dat acht jaar geleden was. Maar goed, geinspireerd raken hoeft niet per se door één persoon te komen, alhoewel er in de vraag wel duidelijk wie staat. Ik weet niet, het zijn vooral sites en blogs die mij inspireren, en ook wanneer de zon lekker schijnt op een mooie dag ploppen er vaak leuke ideetjes in mijn hoofd. Tijdens het tandenpoetsen trouwens ook, net voor ik wil slapen.

9) Wat wil je later gaan doen?
Lijkt een vrij simpele en duidelijke vraag, maar eigenlijk vind ik hem best een beetje eng. Ik zit nu in mijn examenjaar, en moet zo langzamerhand wel gaan denken over de big business. Een tussenjaar nemen zie ik niet echt zitten, want ik heb er juist wel zin in om naar de universiteit te gaan. Maar welke studie? Ik weet het nog niet. Wat ik later precies wil gaan doen is daar aan gerelateerd; ik heb dus nog niet mijn ideale droombaan gevonden. Ik denk dat ik een beetje de biologische kant op ga, hersenen vind ik bijvoorbeeld wel interessant. Maar dan moet je niet raar opkijken als ik over 15 jaar opeens professioneel kinderfietsverfster ben.

10) Waar wordt jij gelukkig van?
Zo veel! Ik word blij van een mooie dag, met los haar uit het raam van een rijdende auto hangen, zonder tegenwind snel op een zwoele avond kunnen terug fietsen naar huis, thee, gezellig doen met vriendinnen, fluffy sokken, zachte dekentjes, lekker fruit en de zee. En leuke comments lezen.

11) In wiens schoenen zou jij wel eens voor een dag willen staan?
Ik zou eigenlijk best wel eens willen weten wat mijn ouders nou precíés voor werk doen. Wat doen ze nou echt op een voor mij saaie schooldag? Waar hebben ze het met collega's over en maken ze soms ook nutteloze uren? Niet echt het leukste antwoord hè, in wiens schoenen zou je willen staan en dan je ouders kiezen. Laat ik het nog even fancy maken en een echt interessant iemand kiezen. Ik zou wel in de schoenen willen staan van een actrice met de hoofdrol in een film die bekend gaat worden. Als er dus nóg een boek van John Green wordt verfilmd: Here I am!

Liebster Award

Okay, en dan volgen nu de vragen waarvan ik graag de antwoorden zou willen lezen.

1) Hoe ziet je pyjama eruit?
2) Wat gebeurde er in de laatste droom die je je kan herinneren?
3) Als je zoals in Harry Potter een Animagus (dat je kunt veranderen in 1 dier op welk moment dan ook, en ook weer terug kunt veranderen) bent, in welk dier zou je willen kunnen veranderen? 
4) Voor welke film zou je terug naar de tijd willen waarin je hem nog niet hebt gezien zodat je het plot nog niet weet? (Welke film dus AMAZING is.) 
5) Als je in een vingerknip een pro zou worden in iets naar keuze, wat zou dat zijn?
6) Wat zou je wel eens in een andere kleur willen zien, en in welke kleur? 
7) Welke drie dingen gebeurde er vandaag waar je een glimlach van op je gezicht kreeg? 
8) Met wie zou je wel je kamer / huis willen switchen?
9) Wat staat er op het eerste kassabonnetje die je vindt?
10) Met welke tandpasta poets jij het liefst je tanden?
11) Hoe ziet de perfecte zondag er voor jou uit?

Nu heb ik een confession te maken, ik lees namelijk niet super mega veel blogs. Het komt er dus op neer dat ik geen 5 blogs weet onder de 200 followers aan wie ik deze Liebster Award kan doorgeven, dus ik heb de laatste tijd een beetje de sites achter de mensen die comments achterlaten bekeken, en hier een paar van uitgekozen. Nog steeds zijn het er geen vijf, maar ik hoop dat het okay is. Deze blogs zijn door mij genomineerd voor de Liebster Award:

Klaske en Rieneke - The Cousins
Nienke -Nienkes Lifestyle
Rozemarijn - Styled-way
Lenette - Lenette Hermsen

Dat was hem! Hopelijk heb ik de vragen goed genoeg beantwoord, en krijg ik ook leuke antwoorden terug. En ondanks dat achter deze zin nog een uitroepteken komt, wens ik je toch een hele fijne dag toe!

Liefs,
Dilys

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je ons hebt genomineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je 'm hebt overgenomen! Ik bedoelde dus inderdaad een wishlist, oei wat is mn spelling slecht (of ik had op het moment dat ik dat typte een soort stuiptrekken, maaaaar ik denk het niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leukste aan bloggen? Reacties lezen? Nou bij deze, weer een reactie hahah. Heel leuk ingevuld trouwens! *Cliche om te zeggen, I know ^^*

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achterlaat, ik wordt echt blij van leuke comments!.
Note:
1. Make sure to click the "Subscribe By Email" link below the comment to be notified of follow up comments and replies.
2. Please "Do Not Spam" - Spam comments will be deleted immediately upon our review.
3. Please "Do Not Add Links" to the body of your comment as they will not be published.
4. Only "English" comments shall be approved.
5. If you have a problem check first the comments, maybe you will find the solution there.

Wat leuk dat je m'n blog bekijkt en lief dat je een reactie wilt achterlaten! Ik lees met veel plezier jouw mening of gedachte, en echt waar, dit maakt me heel happy :) So thank you!!